Product toegevoegd aan je winkelwagentje
Verder winkelen Direct afrekenen

Souvereinstraat 17
4903 RH Oosterhout NB

Vòòr 23:00 = morgen thuis!
Gratis verzending va € 50,-
Binnen 14 dagen retour
Betaal nu óf achteraf
Flexibele levertijden
  • Home /
  • Over Multismart

Over multismart

Over Multismart
Multismart is een jonge, dynamische organisatie die graag verder kijkt dan haar grenzen. Onze medewerkers reizen heel de wereld af voor de beste en nieuwste producten. Zo kun je denken aan  gadgets, kado’s, speelgoed en relatiegeschenken. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij onze klanten topproducten aanbieden tegen een scherpe prijs.
 
Bedrijfsnaam
We streven ernaar om multifunctionele, slimme en unieke producten aan te bieden.  Vandaar onze bedrijfsnaam ‘’Multismart’’
 
Milieubewust
We zijn een organisatie die milieubewust is. Dit is terug te zien in o.a. de verpakkingsmaterialen en duurzame apparatuur die we gebruiken, er wordt naar een minimale energie verbruik gestreeft en in de manier van reizen  wordt daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden . Dat maakt ons een duurzaam bedrijf.
 
Vestiging
Ons hoofdkantoor is gevestigd in een ultra moderne bedrijfsruimte in het industieterrein "Everdenberg 107 '' te Oosterhout.  Iedereen kan ons daar bezoeken. We hebben een enthousiast team bestaande uit 6 medewerkers dat heel actief is in binnen –en buitenland.